Nail Art

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Συχνότητα

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

2 μηνών

Ολοήμερο

1 Μέρα την Εβδομάδα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

2 μήνες

ΤΜΗΜΑΤΑ

Ολοήμερο

Συχνότητα

1 Μέρα την Εβδομάδα

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το Πρόγραμμα

Η βασική εκπαίδευση στο nail art είναι το γραμμικό σχέδιο.

Η εκμάθηση των τεχνικών για τη σωστή σχεδίαση γραμμών και βασικών σχεδίων γίνονται σ’ αυτό το σεμινάριο.

Το γραμμικό σχέδιο συνθέτει σχέδια παροχής τα οποία γίνονται πολύ γρήγορα και εντυπωσιάζουν τις πελάτισσές μας!

Διαφορετικά πάχη γραμμών, φύλλα λουλουδιών, τριαντάφυλλο, dot tool, σχεδίαση σε παρακαλώ επίπεδα.

Δικαίως οι πιο διαδεδομένες τεχνικές στα σχέδια παροχής! Άπειροι συνδυασμοί τεχνικών οι οποίες οδηγούν σε άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι η τάση του nail art η οποία είναι πάντα στη μόδα!
Το πιο απαραίτητο σεμινάριο μετά το γραμμικό σχέδιο για τη δημιουργία σχεδίων παροχής.
Οι τεχνικές που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

-Μάρμαρο
-Foil
-Spider gel
-Stamping
-Κόλλημα στρας
-Τοποθέτηση χαβιάρι
-Εύκολο zebra print

Μία πολύ εντυπωσιακή τεχνική η οποία κάνει τα σχέδια μας να ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν πάντα το κοινό μας. Ανάγλυφα σχέδια τα οποία προσδίδουν πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα στο nail art.
Συνδυάζονται με γραμμικά στοιχεία, στρας και χαβιάρι.

Το animal print ήταν πάντα στη μόδα και πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του nail art. Ειδικά στο σύγχρονο nail art που τα σχέδια πρέπει να είναι εντυπωσιακά και γρήγορα, αυτό το σεμινάριο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!
-Leopard print
-Συνδυασμός animal print & γεωμετρικού σχεδίου
-Cartoon και animal print
-Foil
-Stamping
-Ζωγραφική
-Ανάγλυφα σχέδια χωρίς πλαστελίνη
-Στρας
-Χαβιάρι

Η πιο καινούρια τάση στο nail art για τεχνήτριες οι οποίες ανεβάζουν τον πήχη.
Μοναδικά σχέδια τα οποία είναι ιδιαίτερα και σίγουρα δεν τα έχουν δει οι πελάτισσές σου στην παροχή.
Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις κι εσύ, ακόμη και αν δεν είσαι καλή στη ζωγραφική.
Σ’ αυτό το σεμινάριο διδάσκονται αρχές σχεδίου και ζωγραφικής. Πιο συγκεκριμένα:
-Αντιγραφή σχεδίου
-Ζωγραφική με color gel
-Σκιές
-Φωτίσματα
-Γραμμικό σχέδιο
-Stamping
-Πλαστελίνη

Το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο ζωγραφικής, αφού αφορά ασπρόμαυρα και έγχρωμα σχέδια.
Η φύση ως έμπνευση στο nail art! Ρεαλιστικά λουλούδια, ζωγραφισμένα για τις πιο εκκεντρικές ή όχι πελάτισσές μας. Σχέδια για τα οποία θα αναρωτιούνται αν είναι αυτοκόλλητα ή όχι…
Ενότητες διδασκαλίας:
-Αντιγραφή σχεδίου
-Μονοχρωματική ζωγραφική
-Έγχρωμη ζωγραφική
-Ombre effect
-Γραμμικό σχέδιο

Αν θέλεις να εμπλουτίσεις το nail art των σετ που κάνεις με νέες ιδέες και να αναδείξεις τις ικανότητές σου, τότε αυτό το σεμινάριο πρέπει να το παρακολουθήσεις.
Αν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δε μπορείς να ζωγραφίσεις αλλά αγαπάς το nail art, τότε, επίσης, αυτό το σεμινάριο είναι για σένα.
Αν πάλι, απλώς αγαπάς τα κοσμήματα των νυχιών επειδή λατρεύεις τα στρας, τότε και πάλι το σεμινάριο απευθύνεται σε σένα!
Ο σωστός τρόπος για να φτιάχνεις κοσμήματα στα νύχια χωρίς να αλλοιώνονται. Κοσμήματα λοιπόν, φτιαγμένα από στρας και χαβιάρι.
Ο συνδυασμός που τα προτείνω με το αγαπημένο σε όλους μας ombre effect!

Τα πολυαγαπημένα μας cartoon έχουν την τιμητική τους στα σετ των νυχιών με μία διαφορετική προσέγγιση, μονοχρωματική πλέον.
Θα μάθεις να αντιγράφεις σχέδια, να τα ζωγραφίζεις και να τα φωτοσκιάζεις σε πολύ λίγο χρόνο!

Βιογραφικό

Nancy Paltoglou

Η Παλτόγλου Γεωργία γνωστή ως Νάνσυ, γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα όπου ζει ακόμα. Πάντα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και πιο δημιουργικό και τελικά ανακάλυψε την αγάπη της για τον κόσμο των νυχιών. Είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής του Τμήματος Ονυχοπλαστικής: Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Τεχνητά νύχια (Μάρτιος 2006).

▪️Τον Ιούνιο του 2006 έως τον Οκτώβριο του 2009, εργάστηκε σε ένα στούντιο νυχιών όπου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ό, τι είχε μάθει αλλά και να μάθει περισσότερα πράγματα για το θέμα που αγαπά τόσο πολύ.

▪️Τον Οκτώβριο του 2009, δημιουργεί ένα δικό της χώρο ώστε να μπορεί να εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι και να επεκτείνει την πελατεία της.


▪️Τον Μάρτιο του 2015 έως σήμερα, ιδρύει τη δίκη της ιδιωτική σχολή στην περιοχή της Νίκαιας όπου πραγματοποιούνται διάφορα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε επαγγελματίες τεχνίτες νυχιών.


▪️Το Νοέμβριο του 2019, η σχολή της χαρακτηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 και πλέον παρέχει εκπαίδευση βασικού επιπέδου.

Έχει κάνει διάφορα σεμινάρια προσπαθώντας να αναπτύξει το έργο της και τις ικανότητές της παρακολουθώντας τα πιο γνωστά ονόματα. Ενδεικτικά αναφέρεται: Ujvari Barbara, Tatiana Makarova, Ebina Alba, Mariza Tsoukova, Juliana και φυσικά η Bojana από την εταιρεία Kostka που στην πραγματικότητα την επέλεξε ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο - Διανομέας από το 2019 της εταιρείας της και όλων των προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι διακρίσεις της σε διαγωνισμούς:

Από τη NOUVELLE ESTHETIC σε διαγωνισμό στην Ελλάδα το 2015 διακρίθηκε στη 2η θέση ζωντανά στην κατηγορία των νυχιών φαντασίας και στη 2η θέση στην τέχνη νυχιών τέχνης τζελ.

Ημέρες ομορφιάς 2016 σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Ζάγκρεμπ διακρίθηκε στη 2η θέση σε gothic αμύγδαλο ροζ και λευκό ζωντανό και στην 1η θέση στο tipbox flat gel paint art.

Η πορεία της ως κριτής σε διαγωνισμούς:

Το 2020 επιλέχθηκε να είναι διεθνής κριτής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Hellenic Beauty Global Cup, το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Το 2021 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό της KNS για τον πιο δημιουργικό καλλιτέχνη νυχιών στον κόσμο.

Το 2021, επίσης, επιλέχθηκε ως κριτής στο διαγωνισμό Λονδίνου "Kingdom Crown Beauty".

Επιπλέον, το 2021 προσκλήθηκε ως κριτής στον διεθνή διαγωνισμό του Μεξικού "Mayan Gold".

Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της, το 2021, είναι στον διαγωνισμό της Εστονίας «Estonian beauty".

Λίγα λόγια από εκείνη:

Έπειτα από 15 χρόνια πορείας και εμπειρίας επάνω στο χώρο των νυχιών και μετά από πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αλλά και εγχώριους διαγωνισμούς, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη διδασκαλία.

Το 2015 δημιούργησα ένα σύγχρονο χώρο και άρτια εξοπλισμένο με κάθε μέσο ώστε να μπορώ να διδάσκω ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή αλλά και αυτούς που θέλουν να εξελιχθούν σε αυτό το μαγικό χώρο, στη μαγική τέχνη της περιποίησης των άκρων.

Φροντίζω ώστε να προσφέρω ποιότητα, πρωτοτυπία και ομορφιά στους μαθητές μου. Εγγυώμαι αποδοτικότητα, ανταγωνιστικότητα και αγοραία αξία στους επαγγελματίες συνεργάτες.

Το να δουλεύεις με πάθος και να διασκεδάζεις με τα χρώματα και τα αξεσουάρ νυχιών είναι πολύ βασικό διότι μ' αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι δοκιμάζουν τις δικές τους δυνατότητες και νιώθουν τη χαρά που αυτή η διαδικασία προσφέρει.

Λίγα λόγια και συστάσεις από συνεργάτες και εκπαιδευτές της :

Είναι τελειομανής, εργατική, υπεύθυνη, επικοινωνιακή και ικανή να αντιμετωπίσει αγχωτικές καταστάσεις. Είναι, επίσης, πρόθυμη, έχει ομαδικό πνεύμα και αίσθηση συνεργασίας. Ειδικεύεται στα τεχνητά νύχια και είναι ένα από τα ισχυρότερα και αγαπημένα της κομμάτια. Της αρέσει να δημιουργεί και να βλέπει τους πελάτες της ευχαριστημένους με το αποτέλεσμα στα νύχια τους, αλλά και η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι να δείξει στους μαθητές της τρόπους να κάνουν αυτό που φαίνεται αδύνατο... δυνατό !!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος