Η Σχολή

Μια σχολή ονυχοπλαστικής, η οποία μπορεί να πάρει μια μαθήτρια από το μηδέν και να τη φτάσει σε διαγωνιστικό επίπεδο. Ξεκινώντας με το πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης αρχαρίων, παίρνετε  τις απαραίτητες βάσεις και για να εξελιχθείτε με τα προγράμματα advance, expert και masterclass μπορείτε να ξεχωρίσετε κάνοντας νύχια για φωτογραφήσεις, για διαγωνισμούς για να ανεβείτε  επίπεδο.

Η Ομάδα μας

Δαρκαδάκη Τζοάνα

Γεννήθηκε στις αρχές του ’90 στην Αθήνα, από μικρή ήταν αδιάκοπη, ασταμάτητη και τελειομανής. 
Λατρεύει το κόσμο της ομορφιάς και η ίδια ήταν από τις πιο απαιτητικές μας “πελάτισσες” πριν γίνει συνεργάτης μας. 
Εξωστρεφής, κοινωνική, οργανωτική είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Μέσα από τη συνεχή της κατάρτιση για το marketing και τα social media είναι σε θέση να διαχειρίζεται το κομμάτι προβολής της σχολής μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τη διαχείριση της στο σεμιναριακό κομμάτι. Είναι πάντα διαθέσιμη για να εξυπηρετήσει τις μαθήτριές μας και να τις βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστούν!

Μαρία Μοσκοφίδη

Είναι 34 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Στον χώρο της ονυχοπλαστικής ξεκίνησε με πολλά και διαφορετικά σεμινάρια καθαρά και μόνο επειδή της άρεσε πολύ το αποτέλεσμα μια καλής και προσεγμένης δουλειάς των άνω και κάτω άκρων. 
Βασικές γνώσεις δεν είχε και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει με βασική εκπαίδευση και κάπως έτσι γνώρισε την εκπαιδεύτριά της Νάνσυ Παλτόγλου που στην πορεία έγινε η “μέντορας” της όπως λέει και η ίδια! 
Έχει κάνει όλα τα προγράμματα βήμα βήμα:  1ο επίπεδο βασική εκπαίδευση, 1ο επίπεδο nail art, 2ο επίπεδο advance πρόγραμμα, extreme nails μακρυά σχήματα για διαγωνισμούς όπου και διακρίθηκε 2η σε διαγωνισμό στην κατηγορία fantasy και τέλος έχει κάνει σεμινάριο με την Kostka Bojana στην κατηγορία casting technique και σε 2 extreme σχήματά της. 
Λίγα λόγια από την ίδια: “Είμαι πολύ χαρούμενη που όσες γνώσεις έχω πάρει και συνεχίζω να παίρνω τις εντάσσω στην δουλειά μου και θέλω να γίνομαι καλύτερη. 
Αυτός ο χώρος είναι δημιουργικός, χρωματιστός, όμορφος για μένα, γεμάτος ευκαιρίες και ασταμάτητη εξέλιξη αρκεί να το αγαπάς και να μην σταματάς να εξελίσσεσαι και να διαπρέπεις! 
Θα είμαι δίπλα σου σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινάς…”
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Βιογραφικό

Nancy Paltoglou

Η Παλτόγλου Γεωργία γνωστή ως Νάνσυ, γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα όπου ζει ακόμα. Πάντα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και πιο δημιουργικό και τελικά ανακάλυψε την αγάπη της για τον κόσμο των νυχιών. Είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής του Τμήματος Ονυχοπλαστικής: Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Τεχνητά νύχια (Μάρτιος 2006).

▪️Τον Ιούνιο του 2006 έως τον Οκτώβριο του 2009, εργάστηκε σε ένα στούντιο νυχιών όπου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ό, τι είχε μάθει αλλά και να μάθει περισσότερα πράγματα για το θέμα που αγαπά τόσο πολύ.

▪️Τον Οκτώβριο του 2009, δημιουργεί ένα δικό της χώρο ώστε να μπορεί να εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι και να επεκτείνει την πελατεία της.


▪️Τον Μάρτιο του 2015 έως σήμερα, ιδρύει τη δίκη της ιδιωτική σχολή στην περιοχή της Νίκαιας όπου πραγματοποιούνται διάφορα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε επαγγελματίες τεχνίτες νυχιών.


▪️Το Νοέμβριο του 2019, η σχολή της χαρακτηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 και πλέον παρέχει εκπαίδευση βασικού επιπέδου.

Έχει κάνει διάφορα σεμινάρια προσπαθώντας να αναπτύξει το έργο της και τις ικανότητές της παρακολουθώντας τα πιο γνωστά ονόματα. Ενδεικτικά αναφέρεται: Ujvari Barbara, Tatiana Makarova, Ebina Alba, Mariza Tsoukova, Juliana και φυσικά η Bojana από την εταιρεία Kostka που στην πραγματικότητα την επέλεξε ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο - Διανομέας από το 2019 της εταιρείας της και όλων των προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι διακρίσεις της σε διαγωνισμούς:

Από τη NOUVELLE ESTHETIC σε διαγωνισμό στην Ελλάδα το 2015 διακρίθηκε στη 2η θέση ζωντανά στην κατηγορία των νυχιών φαντασίας και στη 2η θέση στην τέχνη νυχιών τέχνης τζελ.

Ημέρες ομορφιάς 2016 σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Ζάγκρεμπ διακρίθηκε στη 2η θέση σε gothic αμύγδαλο ροζ και λευκό ζωντανό και στην 1η θέση στο tipbox flat gel paint art.

Η πορεία της ως κριτής σε διαγωνισμούς:

Το 2020 επιλέχθηκε να είναι διεθνής κριτής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Hellenic Beauty Global Cup, το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Το 2021 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό της KNS για τον πιο δημιουργικό καλλιτέχνη νυχιών στον κόσμο.

Το 2021, επίσης, επιλέχθηκε ως κριτής στο διαγωνισμό Λονδίνου "Kingdom Crown Beauty".

Επιπλέον, το 2021 προσκλήθηκε ως κριτής στον διεθνή διαγωνισμό του Μεξικού "Mayan Gold".

Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της, το 2021, είναι στον διαγωνισμό της Εστονίας «Estonian beauty".

Λίγα λόγια από εκείνη:

Έπειτα από 15 χρόνια πορείας και εμπειρίας επάνω στο χώρο των νυχιών και μετά από πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αλλά και εγχώριους διαγωνισμούς, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη διδασκαλία.

Το 2015 δημιούργησα ένα σύγχρονο χώρο και άρτια εξοπλισμένο με κάθε μέσο ώστε να μπορώ να διδάσκω ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή αλλά και αυτούς που θέλουν να εξελιχθούν σε αυτό το μαγικό χώρο, στη μαγική τέχνη της περιποίησης των άκρων.

Φροντίζω ώστε να προσφέρω ποιότητα, πρωτοτυπία και ομορφιά στους μαθητές μου. Εγγυώμαι αποδοτικότητα, ανταγωνιστικότητα και αγοραία αξία στους επαγγελματίες συνεργάτες.

Το να δουλεύεις με πάθος και να διασκεδάζεις με τα χρώματα και τα αξεσουάρ νυχιών είναι πολύ βασικό διότι μ' αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι δοκιμάζουν τις δικές τους δυνατότητες και νιώθουν τη χαρά που αυτή η διαδικασία προσφέρει.

Λίγα λόγια και συστάσεις από συνεργάτες και εκπαιδευτές της :

Είναι τελειομανής, εργατική, υπεύθυνη, επικοινωνιακή και ικανή να αντιμετωπίσει αγχωτικές καταστάσεις. Είναι, επίσης, πρόθυμη, έχει ομαδικό πνεύμα και αίσθηση συνεργασίας. Ειδικεύεται στα τεχνητά νύχια και είναι ένα από τα ισχυρότερα και αγαπημένα της κομμάτια. Της αρέσει να δημιουργεί και να βλέπει τους πελάτες της ευχαριστημένους με το αποτέλεσμα στα νύχια τους, αλλά και η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι να δείξει στους μαθητές της τρόπους να κάνουν αυτό που φαίνεται αδύνατο... δυνατό !!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος