Οι άνθρωποι που δίνουν ζωή στο όραμά μας — με γνώση, αφοσίωση και πάθος
Έμπειροι επαγγελματίες με πάθος για τη μετάδοση γνώσης
Ο Λευτέρης Τζανής γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της NP Nail Art School από το 2022. Έχει διανύσει μια μακρά και απαιτητική πορεία στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, εκπαιδευτής και επικεφαλής σε ιδιαίτερα απαιτητικές επιχειρησιακές συνθήκες. Η εμπειρία του σε περιβάλλοντα υψηλής πίεσης και απόλυτης ακρίβειας τον διαμόρφωσε σε έναν άνθρωπο με ψυχραιμία, πειθαρχία και ξεκάθαρη ικανότητα μετάδοσης γνώσης.
Σήμερα, αυτή η εμπειρία βρίσκει μια νέα έκφραση στον χώρο της ονυχοπλαστικής. Με την ίδια ακρίβεια, συγκέντρωση και αφοσίωση, μεταφέρει τη γνώση του στη σχολή, συνδυάζοντας τεχνική κατάρτιση με επαγγελματική πειθαρχία και σταθερότητα.
Περισσότερο από εκπαιδευτής, λειτουργεί ως σημείο αναφοράς και στήριξης για τους σπουδαστές, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και καθοδήγησης. Με σταθερή παρουσία και αφοσίωση, συμβάλλει στη διαμόρφωση επαγγελματιών που μαθαίνουν όχι μόνο την τέχνη, αλλά και τη νοοτροπία της εξέλιξης.
«26 χρόνια στην πρώτη γραμμή της στρατιωτικής εκπαίδευσης μου έδωσαν την ικανότητα να μεταδίδω απόλυτα και με απόλυτη σαφήνεια τη γνώση, αλλά και να γίνομαι ασπίδα για τους ανθρώπους μου, εμπνέοντάς τους να κάνουν το “άλμα” και να ξεπερνούν τα όριά τους. Για μένα, οι εκπαιδευόμενοί μου ήταν και είναι πάντα η οικογένειά μου.
Σήμερα, αυτή η μεταδοτικότητα, η ψυχραιμία των ειδικών αποστολών και η αγάπη για τη δημιουργία μεταμορφώνονται σε χρώμα, σχήμα και φαντασία. Η ονυχοπλαστική απαιτεί το ίδιο σταθερό χέρι, την ίδια απόλυτη προσήλωση και την ίδια ακρίβεια που με συνόδευαν στον αέρα και στο πεδίο.
Μεταφέρω όλη αυτή την εμπειρία στη σχολή μας, όχι μόνο για να σας διδάξω τεχνικές, αλλά για να χτίσουμε μια σχέση αληθινής εμπιστοσύνης. Όπως ακριβώς έκανα πάντα, έτσι και τώρα, θα είμαι δίπλα σε κάθε σας βήμα, έτοιμος να σας στηρίξω με την ίδια αφοσίωση και την ίδια ζεστή αγκαλιά. Το ταξίδι της δημιουργίας ξεκινάει από τη σωστή βάση και τους σωστούς ανθρώπους.»
Η Ελένη Γκουβίτσα είναι γεννημένη στην Αθήνα το 2003. Είναι απόφοιτη της NP Nail Art School, όπου ξεχώρισε από νωρίς για την αποφασιστικότητα, την εξέλιξη και την έντονη δημιουργική της ταυτότητα στον χώρο της ονυχοπλαστικής.
Μετά την αποφοίτησή της, η πορεία της χαρακτηρίστηκε από ταχύτατη επαγγελματική άνοδο και συνεχή βελτίωση, γεγονός που την οδήγησε πολύ σύντομα στον ρόλο της εκπαιδεύτριας. Σήμερα αποτελεί ενεργό μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της σχολής, μεταφέροντας με πάθος, τεχνική αρτιότητα και σύγχρονη προσέγγιση τη γνώση στους νέους σπουδαστές.
«Από πολύ μικρή είχα μια έντονη καλλιτεχνική φύση και την ανάγκη να εκφράζομαι μέσα από τη δημιουργία. Παρότι πέρασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι η πραγματική μου κλίση βρισκόταν αλλού. Συνειδητοποίησα ότι η τέχνη είναι αυτή που εκφράζει την ψυχή μου και δίνει φωνή σε όσα νιώθω και οραματίζομαι.
Οι επιρροές που έχω δεχτεί μέσα από τα ταξίδια μου διαμόρφωσαν σημαντικά την αισθητική και τη δημιουργική μου ταυτότητα. Ιδιαίτερα η Νέα Υόρκη, με την ενέργεια, την τόλμη, τη διαφορετικότητα και το εξτραβαγκάντ στοιχείο που τη χαρακτηρίζει, με ενέπνευσε βαθιά και με βοήθησε να δω την ονυχοπλαστική ως μια μορφή τέχνης, μέσα από την οποία μπορούσα να εκφραστώ πραγματικά.
Για μένα, η ομορφιά βρίσκεται στη λεπτομέρεια, στη μοναδικότητα και στο συναίσθημα που κρύβεται πίσω από κάθε δημιουργία.»
Το διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο της σχολής
Η Ιωάννα Τσάτου είναι απόφοιτος Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδική Ψυχολογία. Η αγάπη της για την επικοινωνία, την οργάνωση και τη δημιουργικότητα την οδήγησε σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου μπορεί να συνδυάζει όλα τα παραπάνω.
Σήμερα εργάζεται ως Γραμματειακή Υποστήριξη στη σχολή μας, συμβάλλοντας στην καθημερινή οργάνωση και λειτουργία της σχολής, καθώς και στην εξυπηρέτηση των σπουδαστών.
Παράλληλα, η καλλιτεχνική της πλευρά εκφράζεται μέσα από τη δημιουργία banner, γραφιστικών και περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμβάλλοντας ενεργά στην προβολή και την επικοινωνία της σχολής.
Συνδυάζοντας οργανωτικές και δημιουργικές δεξιότητες, υποστηρίζει την εύρυθμη λειτουργία της σχολής και την ανάπτυξη της παρουσίας της στα ψηφιακά μέσα.
Η Μαργαρίτα Καραμπατζάκη είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής και επαγγελματίας του κλάδου της ονυχοπλαστικής με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση. Με περισσότερα από 11 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο της ονυχοπλαστικής, έχει αναπτύξει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, συνδυάζοντας την επιστημονική της κατάρτιση με την άρτια εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών περιποίησης και αισθητικής άκρων.
Στο πλαίσιο της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε εκπαιδεύτρια στη σχολή NP Nail Art School, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εκπαίδευση και κατάρτιση νέων επαγγελματιών του κλάδου.
Σήμερα, ως υπεύθυνη διαχείρισης της σχολής, έχει την εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας της, του συντονισμού των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της διασφάλισης υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης των σπουδαστών.
Η αφοσίωση στην ποιότητα, η συνεχής επιμόρφωση και η βαθιά γνώση του αντικειμένου αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της επαγγελματικής της ταυτότητας, καθιστώντας την μια καταξιωμένη παρουσία στον χώρο της ονυχοπλαστικής και της επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.